About Me

My photo

I live in earths.. dont ever ask me where I from!
I love music, movie and RunningMan, my favourite is KJK ofcourse :)

addd me if you want it~

8/26/2017

Cakap Besar

Kesian. Cakap macam dunia dia yang punya, bg nasihat ego tak mahu terima. Malah kita pula di bidasnya balik. Kesian. Ego tapi xda maruah, kesian.

Cakap besar riak bagai, macam dialah yg plg gah , tapi pinjam duit orang sana sini, selalu kata org bodoh tapi dia lagi bodoh, dengan scammer apps pn boleh tertipu hahaha! Tapi jgn sesekali bagi nasihat kau yang dimaki nya balik.

Kesian , kata orang selalu bodoh tapi dia yang bodoh, panggil lelaki dalam bahasa inggeris pun diguna nya "she" , tapi bila diperbetulkandia kata " aku saja jer" padahal cover malu sbb bodoh BI. Masih lagi nak ego!

Kesian. Update status bak ibarat ustaz tetapi solat tak pernah buat , apatah lagi solat jumaat ! Tapi dlm 'ilmu agama' dia lah yang plg tahu tapi sikit pun tak ikut ajaran islam. Bila berceramah mengalahkan ulama haha.

Banyak lagilah... Manusia nie byk ragam

7/30/2017

Reiner Main Character

Sehingga malam ini, aku masih x dapat move on lagi dgn cerita AOT nie. Serius, sejak habis season 2 , aku sgt2 terkesan dgn pengkhianatan Reiner & Bertholdt. Beb.. Imagine 3 tahun hidup sebumbung , latihan sama2 , akhir2 nya some of them adalah penjahat?! Mesti rasa nak mati je kan.. Itu belum sentuh kisah Annie Leonhardt lagitu..

Tapi apa2 pun, plot Shingeki No Kyojin nie mmg lain drpd yg lain, kalau dulu team Eren, Mikasa, Armin adalah main character s kt aot  nie, tapi sekarang dah tukar.. Macam yg aku sebit kat atas, selepas pembelotan Reiner & Bertholdt + Annie, the mangaka , Hajime Isayama akan menjadikan Reiner sebagai main karekter utk wakil dunia luar tembok! Yess.. Reiner only, sbb among the titan trio, hanya Reiner yg selamat pulang ke 'kampung halaman' mereka.

Kan?! Semakin lama, cerita ni jadi sangat menarik.. Teringin juga mahu buat review tapi aku mmg tak boleh lah nak buat review sebab my words belum mencapai standard reviewing aot tu lagi. Tunggu dr mereka yg pakar je lah bg review. Nantilah.. Tunggu ada mood dulu!😂

Korang my unfaithful readers? Ada tak yang macam 'aotfreak' mcm aku ini?