About Me

My photo

I live in earths.. dont ever ask me where I from!
I love music, movie and RunningMan, my favourite is KJK ofcourse :)

addd me if you want it~

6/19/2017

Hajime Isayama blog

http://blog.livedoor.jp/isayamahazime/

sekarang baca2 blog my favorit mangaka nie, tapi dalam English lerr.. kan ada translate. hehe





6/17/2017

Berakhirnya Attack On Titan Season 2

sob...sob..sobb!! kemarin last dah.. sebab sikit je episode aot nie, 12 je..  skg nie I tengah download episode 12, belum ready lagi mahu perhabiskan anime nie tapi ... nvm!



but ada berita baik !! Attack On Titan 3 akan ditayangkan pada tahun 2018, yay!! Dah kecoh tadi kt faebook and IG.. Ya Allah, jiwa kacau I dibuatnya.. dah lah sekarang tengah usha2 chapter 95 manga , tapi serius belum ada raw lagi.. tanda nya I tak sabar apa yang akan terjadi.. Macam Eren ada menyelinap masuk ke kampung Reiner.. sebab kat reddit ada spoiler ttg chp.95 nie.


chapter 95 teaser


Hah! setakat nie pic above nie saja I dapat cari.. sbb belum cukup bulan kan, so manga blm update lagi.. kalau perati kan 2 orang tu macam Eren dan Levi .. but tak pasti kalau ini karya asal Hajime Isayama, sebab byk juga fans2 yang boleh 'tiru' artwork HI ni.. tapi seriously Levi? kenapa dengan muka ko??! xD xD hahaha...

ok2, video dah download so, I nak menonton dulu.. sorry lah, man download je, sebab x dapat nak langgan channel ANiMax , maklumlah.. x semua otaku kaya... hahahaha ! actually org macam nie x leh consider otaku.. T_T  (niat nak sokong anime nie mmg ada taw)