About Me

My photo

I live in earths.. dont ever ask me where I from!
I love music, movie and RunningMan, my favourite is KJK ofcourse :)

addd me if you want it~

12/11/2017

The New Eren.






Dah! dah relesed chapter 100 pun manga SNK . Well, malas nak introduce cuma aku agak benci dengan karekter Eren yang terkini. Semua tahu apa yang dia dah lalui, tapi bukan dia seorang sahaja yang melalui kesusahan. beratus ribu orang hidup dalam kekusutan dan kecewaan.

cerita sekarang ini dia dan konco2 nya dah menyelinap ke tanah Marley yaitu asal usul Reiner and the gang. Seperti sedia maklum, ada beberapa karekter yang muncul seperti Gabi, Falco, Piecke, Udo, Zeke, Galliard. ada banyak lagi lah cuma aku malas nak taip. dalam Marley ini, aku amat suka dengan si Falco ni, dia diesperesi kan oleh Isayama sebagai budak yang baik.

Tapi aku tak tahu lah dlm chapter 100 tu, masa Eren bebal ni transform jadi titan , Falco n Reiner ada kat situ, so rasa2 nya hidup tak si Falco tu? Kalau dia mati, memang celaka kau Eren. Haaah! kan dah menyumpah.. mungkin ada betulnya teori sesetengah fans aot ni, 'musuh dalam selimut' could it be Eren?? dulu teori ttg Armin akan jadi jahat.. tapi entahlah, aku malas mahu fikir. serabut kepala ni.

12/09/2017

I miss my old blog

Korang... aku rindu my old blog. Eh.. tak old pun, cuma blog itu banyak follower dari yang sekarang ini. haha.. actually, blog yang lama itu nama nya "Fina Lotus" hehe. tapi aku tutup sebab aku baru igat pasword acc this blog (2010) yang FL tu dari 2014. aku rasa nyesal sangat sebab tutup blog tu (private).

tapi tak apalah, sebab ada banyak entri2 bodoh yang aku post kat situ wuahahaha.. cuma, blog itu banyak kenangan taw, masa tahun 2014 semangat untuk berblogging sangat2 tinggi, tapi akhirnya jatuh merundum. tak tahulah kenapa. lepas itu godek2 accaoun lama, tak sangka jumpa blog ini, so aku decided untuk guna blog ini buat selamanya2. tapi aku tak janji lah forever level mana hehe~

sekarang, aku tak kisah, aku akan post apa yang aku ingin kan, dan tak kisah jika ada orang nak baca or tidak, sebab aku buat blog ini macam jurnal life. so aku tak akan expect orang akan baca, x baca lagi bagus sebab malu sehh orang baca apa yang selalu aku fikirkan, kecuali kawan2 yang tahu blog ini kikiki~