About Me

My photo

I live in earths.. dont ever ask me where I from!
I love music, movie and RunningMan, my favourite is KJK ofcourse :)

addd me if you want it~

Translate Me.

4/23/2017

blood.sweat. tears.

Sorry random title.. sebab I sedang mendengar lagu BTS.

yeah.. i masih belum memulakan sesuatu yang menguntunkan. kalau baca dulu my previous entry kemain khennn sembang huu haa huu haa gittew.. but yeah, macam azali masih belum ada perubahan. bukan xmau mulakan, cuma aku kekurangan modal.

adoii memang xda modal peruntukkan.. nak load kat bank itu namanya cari nahas ja, dah lah xda kerja tetap. tapi I takkan putus asa. Insyaallah!

and ada lagi satu perkara yang merunsingkan aku.. si dia nak jumpa hujung tahun ini.. and I was like?? Not ready at all!!!!!!!! serius x ready.. i got nothing and i malu..

T_T

Eottekke?? my dreams pun belum ada yang tercapai... Ya Allah, Engkau permudahkanlah segala urusan ku .. engkau luaskan lah rezeki ku.. jadikanllah aku orang yangberguna dan beriman kepada mu, Ya Allah..

Aamin~

3/05/2017

Life began at 25.

Keh keh keh.. Separuh abad hidup baru terkial2 nak hidup senang. Punyalah sayang 6 tahun terbuang begitu saja. Molek naa perangaiiii~~

Ok lahh.. Sekarang ini rasa bersemangat nak ada cari duit poketsendiri, sbnrnya dah lama juga I kaji, tapi saja lah suka berlengah2 kan skg dah jadi habit yg sukar di kikis.


My future partner designer❤

I want to have my own cosmetics ! Under my NAME *eh betul x my English?* lol kalau fail harap maafkan. Har har har..

Now I kena susun strategi bagaimana utk mula, steps utk melancarkan product I. Amboii pungg panggg mcm esok dah nak laucnh😂 . aamin Ya Allah!

Mungkin next year or after nextyear, sbb kena mula dari bawah, so I plan utk jadi agent laa.. Belajar selok belok niaga online nie, and how to handle customer s, coz kaau anda namak d fb ada ramai customers yg mcm... Erkk.. Faham2 k! So, i need mental to be train like an kpop idol ..

And yg paling pentig, kumpul duit untuk mulakan business..

Cantik x?


Thats all! Malas la taip pajang  coz i guna fon, amd the keypads are jerk!