About Me

My photo

I live in earths.. dont ever ask me where I from!
I love music, movie and RunningMan, my favourite is KJK ofcourse :)

addd me if you want it~

3/05/2017

Life began at 25.

Keh keh keh.. Separuh abad hidup baru terkial2 nak hidup senang. Punyalah sayang 6 tahun terbuang begitu saja. Molek naa perangaiiii~~

Ok lahh.. Sekarang ini rasa bersemangat nak ada cari duit poketsendiri, sbnrnya dah lama juga I kaji, tapi saja lah suka berlengah2 kan skg dah jadi habit yg sukar di kikis.


My future partner designer❤

I want to have my own cosmetics ! Under my NAME *eh betul x my English?* lol kalau fail harap maafkan. Har har har..

Now I kena susun strategi bagaimana utk mula, steps utk melancarkan product I. Amboii pungg panggg mcm esok dah nak laucnh😂 . aamin Ya Allah!

Mungkin next year or after nextyear, sbb kena mula dari bawah, so I plan utk jadi agent laa.. Belajar selok belok niaga online nie, and how to handle customer s, coz kaau anda namak d fb ada ramai customers yg mcm... Erkk.. Faham2 k! So, i need mental to be train like an kpop idol ..

And yg paling pentig, kumpul duit untuk mulakan business..

Cantik x?


Thats all! Malas la taip pajang  coz i guna fon, amd the keypads are jerk!

2 comments:

  1. I'm the same lah Finn TT^TT ni tengah praktikal pun terkial-kial lagi..... ermmmmmm TT^TT teringin nak aa kedai sendiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan??! Modal je yg x pernah cukup, ada duit ramai item menggoda.. susah nak tahan xD T_T

      Delete